Tarieven

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek t.w.v. €65,- die u cadeau krijgt van ons, bespreken wij samen met u wat er nodig is om uw woning verkoopklaar te maken. Samen met u lopen we een rondje door de woning om te bepalen welk type styling nodig is om de woning optimaal te presenteren. Daarnaast geven wij u handvatten zoals een opruimlijst, zodat het voor u overzichtelijk blijft en dat u precies weet wat er moet gebeuren.

 • Vastgoedstyling totale woning (1/2 dag) 395 euro

  De woning wordt verkoop klaar gemaakt met u eigen inboedel. Om het plaatje compleet te maken zullen wij onze accessoires als aanvulling gebruiken bij deze basisstyling en voor de foto’s. Na styling ontvangt u van ons de tips voor de dag van bezichtiging. (excl. Fotoreportage)

 • Plusstyling prijs op maat

  Belangrijk is bij het verkopen van uw woning dat de mogelijkheden zichtbaar zijn op de foto. Door alle (lege) ruimtes een functie te geven én verkoop klaar te houden heeft een koper herkenning bij een bezichtiging. Het is dus mogelijk om een aanvullend pakket af te nemen naast de basisstyling. U huurt dan onze spullen voor een optimaal resultaat. Dit wordt uiteraard tijdens een intake met u besproken.

 • Fotoreportage 150 euro

  Professionele fotoreportage minimaal 20-25 foto’s (geen max.)
  indien gewenst 360 graden. De foto’s worden zorgvuldig uitgezocht en bewerkt en op volgorde gezet. Deze worden u digitaal aangeleverd binnen 48 uur. Video opname woning op aanvraag.

Een vrijblijvend intake gesprek met ons plannen? Neem contact met ons op!