Restyling van kantine naar bruin café

Een bedrijfskantine is bedoeld voor werknemers om daar te pauzeren en even los te komen van alle werkzaamheden. Een gezellige kantine is dan meer dan wenselijk.
Bij schildersbedrijf Rutten wordt hard gewerkt en heeft men het gezellig onder elkaar, maar de uitstraling van de kantine liet nog te wensen over. Daarom tijd voor een re-styling!
Van saai hok naar een gezellig bruin café tot in detail uitgewerkt. Wij hebben alles aangepakt van wandpaneel tot vloer en van decoratie tot echte bar. Met een knipoog naar de foute items die typerend zijn voor een kroeg. Kleur is hier enorm bepalend en kan de uitstraling maken of breken. Een oude kroeg heeft warme kleuren en donkere oude eiken meubilair. Dit hebben wij volledig afgestemd op de bestaande keuken. De houtenspaanplaten hebben wij van de oude ramen verwijderd. Deze zijn beplakt met glas in lood folie, daardoor kreeg de kroeg nog meer karakter. Door goed luisteren naar de wensen van de klant, en hierop een voorstel te maken kunnen wij niet anders zeggen dat de restyling méér dan geslaagd is!