Restyling kantoor Gebr. schilderwerken Rutten.

Restyling van directie kantoor schilderwerken Gebr. Rutten.

De vraag was een neutrale werkplek te realiseren en een hoekje waar de directeur zijn klanten kan ontvangen zonder dat alle papierwerk zorgde voor een rommelig ontvangst.
Wij hebben dmv een ‘moodboard’ een beleving laten zien en sfeer die past bij het bedrijf en de persoon in kwestie. Gekozen voor oude meesters omdat ze hiermee ook adverteren.  Het kantoor is niet heel groot maar door deze in de juiste verhouding te verdelen kan je twee sferen samen voegen tot één geheel. De werkplek is neutraal en rustig met functioneel licht dat werkt op een sensor.  Deze gaat uit als je aan de andere kant je gasten ontvangt. De robuuste houten tafel nodigt uit tot een gesprek, warm, stijlvol en comfortabel. De slogan van het bedrijf op de muur geeft een extra touch aan het geheel.  Ook de belettering van de ramen is meegenomen met de restyling.

Zoals de opdrachtgever zei: “het is boven mijn verwachting, ik wist niet wat ik moest verwachten het is ontzettend mooi en stijlvol geworden.”