Kleur en stylingadvies slaapkamer

“Ik weet niet welke kleur ik wil, wat ik wil en hoe ik het graag zou willen”. Wel moet het fris en rustig zijn geen kermis. Er is een beperkt budget beschikbaar dat is geen probleem. Creatief omgaan met de spullen die er wel zijn en kijken wat mogelijk is om een mooi sfeertje te maken voor deze ruimte.
Gekozen voor een mooie blauwe tint van Farrow & ball collectie op de muur waar het bed tegenaan staat.
Om de kamer breder te laten lijken is er gekozen voor een lichte rand onder het plafond van ongeveer 30 cm over de gehele breedte van de muur. De wand die spiegelt aan de grote raampartij blijft licht van kleur.
De wand tegenover  het bed is antraciet gemaakt hierdoor valt de TV minder op tegen de muur. De kast wordt aan de buitenkant voorzien van een zeer sterke folie met houtstructuur ,mangohout deze keer. Mooi warm bij de koperen lampjes en de vintage koffertjes die fungeren als nachtkastje. op de blauwe muur worden zwart wilt  foto’s geplaatst van hun vakanties, tip kies altijd een oneven aantal en hang ze bij elkaar. Een mooie plant met grote bladeren en een leuke fauteuil maken de kamer helemaal af.