Interieur/kleuradvies Gold & Velvet

Bij een verkoopstyling voor de verkoop van de woning nemen wij accessoires mee om een compleet plaatje te maken. Vaak krijgen wij bij het zien van het resultaat de vraag of wij ook interieur tips of kleuradvies geven voor de nieuwe woning. Ook bij deze klant was dat het geval. Men had veel oude meubels en van alles wat en wilde nu eens wat anders, warm stijlvol en iets ‘aparts’.  Iets aparts is natuurlijk een ruim begrip en voor iedereen anders. Wij hadden al snel door dat ze zocht naar een mooi item die je niet in iedere woonfolder tegenkomt. De nieuwe woning heeft hoge plafonds en grote
raampartijen, mooie oude elementen en een houten vloer. De basis van de muren waren neutraal en één wand werd diep blauw geschilderd, hierdoor kreeg de kamer een uitstraling met een koninklijk randje. Op deze muur werden allerlei foto’s van familie geplaatst en een enorme spiegel met antique brass lijst.
De grote velvet bank van Bepurehome, het antieke kastje en het wandkleed van Urban Cotton werden door DG vastgoedstyling geleverd. Wij kunnen immers deze meubels en accessoires zelf inkopen. Met als eyecatcher het enorme wandkleed van Urban Cotton boven de bank. In een woord WAUW!

Accessoires zijn voornamelijk mat gouden items, kussens met een dessin in warme tinten. Samen met de houten vloer en de blauwe tinten een super sfeervolle uitstraling.