Overige diensten

DG Vastgoedstyling doet veel meer dan alleen vastgoedstyling en meubelverhuur. Zo geven wij onder andere kleur- en interieuradvies voor zowel woningen als bedrijfspanden, kunt u ons inhuren als gastvrouw voor een Open Huizen Dag of een bezichtiging en is het mogelijk om plattegronden in te laten meten. Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u andere wensen, vragen of opmerkingen; wij horen het graag!

  • Kleur en interieuradvies (op aanvraag)

Interieuradvies is het tegenovergestelde van vastgoedstyling. Hierbij is het belangrijk dat de woning wél wordt gepersonaliseerd, omdat uw thuis moet voelen als een warme deken. Hierbij is het belangrijk de wensen van u mee te nemen in het advies. Voor uw woning of bedrijfspand kunnen wij een kleuradvies uitbrengen of tips geven mbt het interieur en indeling.

Wij komen voor dit advies graag langs om een informeel gesprek te voeren zodat u kunt aangeven wat u graag wil of wat juist niet. Het is voor ons heel belangrijk om goed te kunnen inschatten en voelen welke sfeer en beleving uw voorkeur heeft. Ons voorstel zal dan ook volledig worden aangepast aan uw wensen en ideeën. Wij werken samen met diverse bedrijven mbt interieur, ontwerp en stoffering om zo tot een optimaal resultaat te komen.

  • Gastvrouw /open dag uurtarief (minimaal 2 uur)

Nadat wij uw woning hebben voorzien  van een vastgoedstyling weten wij als geen ander wat de pluspunten zijn. Daarom kunnen wij uitstekend de rol van gastvrouw vervullen tijdens een bezichtiging of open dag. door de ruime ervaring in verkoop, presentatie en flinke dosis passie kunnen wij potentiële kopers meenemen in de beleving van alle mogelijkheden die de woning te bieden heeft.

  • Finishing touch (o.b.v. nacalculatie)

Voorafgaande een bezichtiging en/of open dag alle puntjes op de I zetten. Zo is de woning verkoopklaar voor kijkers.
Wij zorgen ervoor dat de woning weer lijkt op de foto’van Funda, bijvoorbeeld strak opgemaakte bedden of indeling van ruimtes.

  • Plattegronden en inmeten (op aanvraag)

Deze diensten worden meestal door de makelaar aangeboden mocht dat niet zo zijn of u gaat de woning zelf verkopen dan kunnen wij dit voor u realiseren. NEN2580 inmeten  meetrapport en/of plattegrond  Floorplanner 2D/3D plattegrond

  • Brochure tekst schrijven (o.b.v. nacalculatie)

Naast  een goede presentatie  mag een pakkende tekst voor in de brochure of voor op Funda niet ontbreken. Het is belangrijk dat je niet alleen het technische verhaal benoemd maar de potentiële koper ook meeneemt in de beleving waarom het hier zo prettig wonen is. Wij kunnen samen met u de teksten doornemen of de tekst volledig aanleveren zodat u deze direct kan plaatsen.

  • Schoonmaak leegstaand pand  €275

Belangrijk bij een meubelverhuur is dat de woning schoon wordt opgeleverd voordat wij gaan inrichten.
Dit is belangrijk voor een optimaal resultaat. Denk hierbij aan stofvrij maken, lampen vervangen, ramen zemen en  schoon sanitair. Vergeet ook de buitenkant van de woning niet! spinneraggen en onkruid verwijderen of terras afspuiten geeft een verzorgde uitstraling. Wist u dat men aan de tuin vaak kan zien hoe de woning wordt onderhouden?!

DG Vastgoedstyling berekend een uurtarief van €49,- p.p.p.u.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Neem contact met ons op!