Overige diensten

DG Vastgoedstyling doet veel meer dan alleen vastgoedstyling en meubelverhuur . Zo geven wij onder andere kleur- en interieuradvies voor zowel woningen als bedrijfspanden, kunt u inhuren als gastvrouw voor een Open Huizen Dag van een bezichtiging en is het mogelijk om te laten meten. Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u andere wensen, vragen van opmerkingen; wij horen het graag !

  • Kleur en interieuradvies v.a 495 euro

Interieuradvies is het tegenovergestelde van vastgoedstyling. Het is belangrijk dat de woning wordt gepersonaliseerd, omdat je thuis moet voelen als een warme deken. Het is het belangrijkste van de u mee te nemen in het advies. Voor uw woning van bedrijfspand kunnen wij een kleuradvies uitbrengen van tips geven mbt het interieur en indeling.

Wij komen voor een vrijblijvend gesprek over een informeel gesprek. Het is voor ons heel belangrijk om goed in te kunnen treden en voelen welke sfeer en beleving uw voorkeur heeft. Ons voorstel zal ook volledig worden aangepast aan uw wensen en ideeën. Wij werken samen met diverse bedrijven mbt interieur, design en stoffering om zo tot een optimaal resultaat te komen.

  • Gastvrouw / open dag uurtarief (minimaal 2 uur)

Na we uw woning voorzien van een vastgoedstyling weten wij als geen ander wat de pluspunten zijn. Daarom kunnen we een open dag organiseren. Door de ruime ervaring in sales, presentatie en prolife kan ook worden meegenomen.

  • Finishing touch (obv nacalculatie)

Voorafgaande een bezichtiging en / of open dag alle puntjes op de I zetten. Zo is de woning verkoopklaar voor kijkers.
Wij zorgen ervoor dat de woning weer lijkt op de foto’van Funda, tamelijk strak opgemaakt bedden of indeling van ruimtes.

  • Plattegronden en inmeten (op aanvraag)

This services are above the that can not that are you can be home for your real estate. NEN2580 inmeten meetrapport en / of plattegrond Floorplanner 2D / 3D plattegrond

  • Brochure tekst schrijven (obv nacalculatie)

Naast een goede presentatie mag een tekst in de brochure van voor op Funda niet ontbreken. Het is belangrijk dat je niet alleen het technische verhaal maar de wetenschap ook meeneemt in de beleving. Wij bieden u een directe kan plaatsen.

  • Schoonmaak leegstaand pand € 275

Belangrijk bij een meubelverhuur is dat de woning schoon is geleverd.
Dit is belangrijk voor een optimaal resultaat. Denk hierbij aan stofvrij maken, lampen vervangen, ramen zemen en schoon sanitair. Vergeet niet de buitenkant van de woning niet! spinneraggen en onkruid verwijderen van terras afspuiten geeft een verzorgende uitstraling. Wist u dat mannen aan de tuin vaak kan zien hoe de woning wordt onderhouden ?!

DG Vastgoedstyling berekend per uurtarief van € 49, – pppu

Wilt u een van onze diensten? Neem contact op met ons op!