Overige diensten

DG Vastgoedstyling doet veel meer dan alleen vastgoedstyling en meubelverhuur . Zo geven wij onder andere kleur- en interieuradvies voor zowel woningen als bedrijfspanden, kunt u inhuren als gastvrouw voor een Open Huizen Dag van een bezichtiging en tevens is het mogelijk om een woning te laten ontruimen. Onderstaand vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u andere wensen, vragen van opmerkingen; wij horen het graag !

 • Kleur en interieuradvies voor particulier of zakelijke markt.

  Je thuis of je werkplek moet prettig aanvoelen. Een goede sfeer is belangrijk voor het welzijn van jezelf en medewerkers. De juiste kleurkeuze, licht en materialen zijn van belang en kunnen een ruimte maken of breken. De uitstraling van bijv. een kantoor zegt ook wat over jezelf en je bedrijf. Het is een visitekaartje én een eerste indruk. Wij bespreken graag uw persoonlijke voorkeur en wensen voor uw woning of bedrijfspand . En geven graag een kleur, interieuradvies en gebruik van woonstoffering en meubilair.

  Wij komen voor dit advies graag langs om een informeel gesprek te voeren zodat u kunt aangeven wat u graag wil én wat juist niet. Door de ruimte en de omgeving te zien kunnen wij goed inschatten en voelen welke sfeer en beleving gewenst is. Het advies begint voor particulieren bij 195 euro. Wij werken samen met diverse bedrijven m.b.t. interieurbouw, ontwerp, verlichting en stoffering om zo tot een optimaal resultaat te komen. Voor de zakelijk markt is de offerte op maat.

 

 • Gastvrouw en/of Finishing touch (minimaal 2 uur)

Nadat we uw woning hebben voorzien van een verkoopstyling weten wij als geen ander wat de pluspunten zijn. Daarom kunnen we een open dag of bezichtiging begeleiden als gastvrouw. Door de ruime ervaring in de verkoop en presentatie en kunnen wij de potentiële koper meenemen in de beleving van alle mogelijkheden die de woning te bieden heeft. Wilt u de bezichtigingen zelf doen of u heeft een makelaar die dat voor u doet, maar wilt u wel voor de open dag alle puntjes op de I zetten zodat de woning verkoop klaar is voor kijkers. Dan verzorgen wij de Finishing touch zodat de woning weer lijkt op de foto’s op Funda. Namelijk strak opgemaakt bedden of indeling van ruimtes.

 • Opruimcoach

Opruimen klinkt zo makkelijk, maar is moeilijker dan men (soms) denkt. Door jaren alles te bewaren en te verzamelen zie je door de bomen het bos niet meer. Of als erfgenamen niet meer weet waar je moet beginnen. Wat kan blijven en wat mag écht weg. Door ons in te schakelen als opruimcoach kunnen wij u helpen het overzicht terug te krijgen. Wij maken een plan van aanpak, helpen u met opruimen, en kunnen indien gewenst de spullen afvoeren. Hierdoor krijgt u meer rust in uw hoofd, meer ruimte in uw woning zodat het weer overzichtelijk wordt. 

 • Plattegronden en inmeten (op aanvraag)

Deze diensten worden meestal door de makelaar aangeboden mocht dat niet zo zijn of u gaat de woning zelf verkopen dan kunnen wij dit voor u realiseren. NEN2580 inmeten meetrapport en / of plattegrond Floorplanner 2D / 3D plattegrond

 • Brochure tekstschrijven (o.b.v nacalculatie)

Naast een goede presentatie mag een pakkende tekst voor in de brochure of voor op Funda niet ontbreken. Wij kunnen samen met u de teksten doornemen of de tekst volledig aanleveren
zodat u deze direct kan plaatsen.

 • Ontruimen van woning of kantoorpand op aanvraag

Wij kunnen de woning leeghalen na overlijden of verhuizing waarbij de oude inboedel is achtergebleven. De woning wordt hierna bezemschoon opgeleverd.

 • Schoonmaak leegstaand pand € 275

Belangrijk bij een meubelverhuur is dat de woning schoon is geleverd.
Dit is belangrijk voor een optimaal resultaat. Denk hierbij aan stofvrij maken, lampen vervangen, ramen zemen en schoon sanitair. Vergeet de buitenkant van de woning niet! spinnen raggen en onkruid verwijderen en het terras afspuiten geeft een verzorgende uitstraling. Wist u dat men aan de tuin vaak kan zien hoe de woning wordt onderhouden?!

DG Vastgoedstyling berekend per uurtarief van € 65, – p.p.p.u.

Wilt u een van onze diensten? Neem contact op met ons op!