Wie zijn wij?

Désiree Jansen en Gérelle Driessen

Even voorstellen…Désiree Jansen;

Ik ben Désiree Jansen, moeder van een zoon en  een ondernemende vrouw.  Ik heb mijn vooropleiding in presentatie en styling gedaan. Ben 19 jaar manager geweest in diverse modeketens en weet dus hoe belangrijk een eerste indruk is om zo goed mogelijk te scoren.
Ik heb veel interne opleidingen en cursussen gehad m.b.t. optimaal presenteren, klantgerichtheid en zo efficiënt mogelijk te kunnen werken met spullen die aanwezig zijn.

In mijn vrije tijd heb ik ook mensen gerestyled en ook daarbij gaat het erom het beste eruit te halen.  Ik hou er van om anderen te kunnen helpen en daar mijn voldoening uit te halen.
Ik sta bekend als een persoon die goed kan luisteren en inleven in de ander, ben ondernemend en een doorzetter die denkt in mogelijkheden. Hou van hard werken en ook beschik ik over een goede dosis creativiteit die in dit werk als styliste meer dan tot uiting kan komen.

Een zelfstandige onderneming starten was altijd wel een wens, maar dat kwam er niet van. Op een moment denk je, nu of nooit! Met mijn ervaring en expertise weet ik zeker dat ik anderen kan helpen  waardoor zowel ik als de klant absolute voldoening kunnen halen uit onze samenwerking.
Samen met mijn goede vriendin, Gérelle Driessen, zijn wij DG vastgoedstyling gestart.

Even voorstellen… Gérelle Driessen;

Ik ben Gérelle Driessen,  moeder van drie kinderen. Ik heb onder andere interieur architectuur gestudeerd, maar ben door mijn zwangerschappen hier niet verder mee gegaan. Ik heb jaren als kraamverzorgende gewerkt en heb hierdoor een flinke dosis mensenkennis opgedaan!

Mijn creativiteit bleef toch borrelen en dan kom je op een punt in je leven dat het moment wèl juist is! En samen zijn wij onze onderneming gestart, DG vastgoedstyling. Ik sta bekend als een doortastend, eerlijk en creatief persoon, die graag anderen wil helpen om samen tot iets moois te komen.
Wij zijn de stylistes die het verschil maken!